APK keuring ridderkerk


APK keuring Ridderkerk

APK betekent Algemene Periodieke Keuring. Het is een verplichte technische keuring van uw auto. We controleren op bijvoorbeeld de uitlaatgassen en lekkage van vloeistoffen. Daarnaast kijken we naar de registratie van uw auto en of de auto overeenkomt met de technische gegevens zoals ze geregistreerd staan bij de RDW. Meestal moet uw auto ieder jaar gekeurd worden. Wij kunnen voor u de APK Keuring in Ridderkerk doen. We hebben zeer bekwame monteurs in dienst die uw auto kunnen keuren. Dat doen wij voor ieder merk, model en type auto. Wanneer uw auto is gekeurd krijgt u ook een APK-keuringsrapport.

Wat wordt er gecontroleerd bij een APK keuring?

Tijdens de APK keuring bij onze garage in Ridderkerk controleren we uw auto nauwkeurig op alle onderdelen. Deze onderdelen hebben allemaal invloed op de veiligheid van uw auto én verkeersveiligheid. Van banden, remmen en wielophanging tot schokdempers, stuurinrichting, verlichting, carrosserie en veiligheidsgordels, alles wordt meegenomen in de APK. Ook wordt er een uitlaatgastest gedaan om te kijken of uw auto aan de eisen voldoet. Daarnaast controleren we op vloeistof lekkages en of uw auto goed geregistreerd staat.

Mijn auto is afgekeurd, wat nu?

Wanneer we meerdere afkeurpunten vaststellen moeten we uw auto afkeuren. Daarna heeft u twee maanden de tijd om deze punten te herstellen. Om te voorkomen dat u alleen maar op weg naar de garage mag rijden, kunt u uw auto ook twee maanden vóór de vervaldatum van de APK laten keuren bij onze garage in Ridderkerk.

Auto repareren of vervangen

Wanneer uw auto is afgekeurd kunt u bij ons eventuele defecten direct laten repareren en onderdelen laten vervangen. Alles gaat in overleg met u en we zullen altijd eerst een offerte sturen.

Combineren APK met een onderhoudsbeurt

Een APK keuring gaat namelijk vooral over criteria die gerelateerd zijn aan milieu en veiligheid. Hiernaast wilt u wellicht ook een zo goed mogelijk rijcomfort. Combineer daarom uw APK keuring bij ons met een onderhoudsbeurt. Zo kunt u veilig en fijn rijden en beschermt u uw auto tegen pech onderweg.

Deze service kan volledig op afspraak worden gemaakt.

PLAN - PRICE

Description

APK

✔ APK-keuring All-in inclusief
✔  Afmetingen en massa’s
✔ 
 Motor en brandstofsystemen
✔ 
 Krachtoverbrenging
✔ 
 Banden, ophanging, wielen en meer!