Professioneel advies & kwalitatieve
banden kopen


Bij ons vindt u een breed scala aan banden, met en zonder velg, van topmerken zoals: Continental, Goodyear, Pirelli, Dunlop en Bridgestone. Wij hebben ook andere bandenmerken voor elk budget, zomer of 4 seizoenenbanden. Wij adviseren altijd de juiste banden al gelang naar uw gebruik en wensen. Het wisselen en balanceren van uw banden is vaak lastig last minute in te plannen in uw agenda. Het werkt goed om bij iedere wissel gelijk een afspraak in te plannen voor de volgende wissel. Dit voorkomt een onnodig langere remweg en zo ongelukken.

Wat u kan verwachten van onze banden?

 • Slijtvastheid
 • Grip
 • Langdurigheid
 • dB

Velgen maken het plaatje compleet

Als u eenmaal hebt besloten om een andere set velgen onder uw auto te zetten moet je nog een keuze maken. Als we dan vragen waar moet het dan aan voldoen krijgen we veelal te horen: ik wil groter, stoerder, agressiever, bruter! Ook niet onbelangrijk; exclusiviteit, merk, en kleur voor de uitstraling.

Uiteindelijk willen we allemaal “de unieke set” voor onze auto. Hoeveel wij u ook over wielen kunnen vertellen, wij vinden een passend advies waardevol. Wij willen dat het resultaat aan al uw verbeeldingen voldoet.

Voor iedereen is er genoeg te kiezen al blijft het wel belangrijk om de juiste keuze te maken, tenslotte moet het ook verantwoord onder de auto passen. En daar kunnen wij u met plezier in adviseren. Ongeacht in wat voor auto u rijdt.

Wilt u ook weten wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Uw auto uitlijnen?

Wanneer u merkt dat uw auto naar links of naar rechts trekt tijdens het rechtdoor rijden, op een vlakke weg met weinig zijwaartse wind of dat uw banden abnormaal snel slijten dan duidt het er vaak op dat uw auto uitgelijnd moet worden. Wij bevelen het aan om met uw auto naar ons te komen voor een 3D uitlijncontrole. Controleren en het aanpassen van de uitlijning van uw auto is een simpel en snel proces. Er worden kleine aanpassing gedaan aan de voor- en achterzijde van de ophanging van uw auto. Dit voorkomt onverwachte bewegingen van uw auto en het zorgt ervoor dat uw banden gelijkmatiger slijten. Laat de uitlijning van uw auto altijd controleren wanneer:

   Uw auto iets geraakt heeft zoals een stoeprand of een gat in de weg.
   Uw banden onregelmatig of abnormaal slijten.
   De auto trekt naar links of naar rechts.

Deze service kan volledig op afspraak worden gemaakt.