Zomer- en wintercheck omgeving Rotterdam

Tijdens de zomercheck en wintercheck wordt uw auto op essentiële onderdelen gecontroleerd. Zo weet u zeker dat uw auto er tijdens de zomer- en wintermaanden weer helemaal tegenaan kan!

De wintercheck – voorbereid de winter in


Bij de wintercheck wordt er voor gezorgd dat uw auto voorbereid de winter in gaat. Tijdens de wintersport bijvoorbeeld wordt uw auto blootgesteld aan zware weersomstandigheden en u wilt geen autopech krijgen op uw vakantie. Maak nu een afspraak voor de wintercheck en ga een probleemloze winter tegemoet.

De zomercheck – met een gerust hart op vakantie

Gedurende de zomercheck wordt uw auto gecontroleerd op de vitale punten van uw auto zodat u daarna met een gerust gevoel de zomer in kan gaan. Onze monteurs controleren uw auto op alle benodigde gebieden. De zomercheck zorgt er voor dat u met een gerust gevoel met uw auto op pad kunt gaan. Voorkom pech en plan een zomercheck om veilig op reis te kunnen gaan!

Vermogensoptimalisatie zonder schade aan de motor


 Deze ruimte biedt dus de mogelijkheid om de motor te optimaliseren, zonder dat de motor onherstelbaar beschadigd raakt. Sommige fabrikanten brengen zelfs verschillende vermogensvarianten van dezelfde motoren op de markt. Indien men de sterkere versie overweegt aan te schaffen bij de dealer, kan men ook voor chiptuning kiezen. Door middel van chiptuning kan vaak hetzelfde resultaat bereikt worden en soms zelf beter.

Deze service kan volledig op afspraak worden gemaakt.